Обща информация за поделението

ДП ФЗД ТП Враца

ДП „Фонд затворно дело“ поделение Враца се намира на територията на Затвора в гр. Враца, ул. „Безименна“ №3.

Поделението има обособени производствени бази, налична техника, човешки ресурс и дългогодишен опит в създаване на собствена продукция и изградени партньорски отношения за развитие на съвместни  производства с други фирми.

Основни дейности:

– производство на мебели и изделия от масивна дървесина;

– животновъдство и растениевъдство;

– търговска дейност;

– предоставяне на работна ръка чрез сключване на договори за отдаване на труд.

ДПФЗД поделение Враца, разполага с производствен цех оборудван с дървообработващи машини за производство на мебели от ПДЧ и изделия от масивна дървесина. Изработват се мебели по индивидуални проекти на клиенти, приемат се поръчки за изработка на изделия на ишлеме. Произвеждат се рамки за пчелни кошери и пчелни кошери от вида Дадан Блат и Лангстрот Рут.

В две ферми в района на гр. Враца и с. Охрид, общ. Бойчиновци, се отглеждат елитни стада овце порода „Плевенска черноглава овца“. Продават сe  млади животни под селекционен контрол за разплод.

Произвеждат се и се продават селскостопански култури: пшеница, слънчоглед, груб фураж-бали ливадно сено и плодове и зеленчуци.

Сключват се договори с юридически лица за отдаване на труд на лишени от свобода лица, без ангажимент на фирмите за индивидуални трудови договори с работниците.

Групи до 10 души успешно полагат труд в области като строителство, металургия, дърводобив, озеленяване, археология, селско стопанство, обработка на скални материали, пътно строителство, товаро-разтоварна дейност  и др.

Вие имате нужда от работна ръка временно или постоянно, ние може да Ви подсигурим!

Услуги

Животновъдство и растениевъдство
Производство на мебели и изделия от масивна дървесина
Търговска дейност
Предоставяне на работна ръка чрез сключване на договори за отдаване на труд

Контакти:

ДПФЗД ТП Враца

Адрес:
гр. Враца, ул. Безименна №3

Тел.:
092 / 666 686

Мобилен:
0893 33 93 64

Факс:
092 / 923 022

Email:
vraca@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаетe да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]