Обща информация за поделението

ДП „Фонд затворно дело” ТП Варна се намира в рамките  на Затвора гр.Варна . Основната задача на предприятието е да осигурява заетост на лишените от свобода в съответствие с  услуги които предлага.

Предлагани услуги:
  • Мебелно производство

  • Мебелният цех е специализиран в производството на мебели за дома и офиса. Дейността му се характеризира с изработка на различни модели ученически и офис бюра, шкафове за домакинствата, както и голям брой различни видове по размер фазерни врати.

    В рамките на организираното промишлено производство от ДП”ФЗД” – поделение Варна се реализират успешни партньорства с предприятие „Черно море”, за което изработваме дървени каси, както и с фирмите „Рамона”, „Булет” за изработка на щипки, с което осигуряваме по–висока заетост на лишените от свобода. В началото на 2016г. бе сключен договор за изработка на поцинковани профили за сухо строителство с фирма „ Интерком Груп “ ООД основен лидер на пазара  с  метални изделия.

  • Металообработка

  • Дейността на механичен цех се характеризира с изработката на метални врати, охранителни решетки, метални конструкции, оръжейни каси и пренавиване на   ел.двигатели. Най-голям дял имат изработката на метални врати и метални каси.

  • Отдаване на труд

  • В рамките на стопанските дейности, които извършва ДП”ФЗД” – поделение гр.Варна, най-голям е делът на отдаването на затворнически труд. Голям е интереса на фирми от наемането на  работна ръка. Повечето лишени от свобода, чиито режим позволява напускането на пределите на Затвора Варна, са ангажирани с работа на външни обекти.

    Целите на поделението през 2016 година са запазване  и разширяване на вече завоюваните пазари, повишаване производителността на цеховете, както и намиране на нови контрагенти и нови видове дейности, които могат да се развиват в рамките на Затвора Варна.

Услуги

Мебелно производство
Металообработка
Отдаване на труд

Контакти:

ДПФЗД ТП Варна

Адрес:
гр. Варна  бул. „Хр.Смирненски“ № 19

Тел./факс:
052 / 741 488

Email:
varna@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаетe да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]