Обща информация за поделението

ДП ФЗД ТП Стара Загора развива своята дейност на територията на затвора Стара Загора. Поделението има традиции и много богат опит в производството на мебели, производството на тухли, а предстои усвояването и на производството на ПВЦ-дограма. Дейностите на поделението са сертифицирани /без производството на тухли/.  Поделението разполага с добра техника и добри специалисти в развиваните области и работи отговорно и коректно. Всички дейности са съобразени с българските стандарти.

Предлагани услуги:
  • Мебелно производство

  • Поделението проектира, произвежда, доставя и монтира мебели. Мебелите се изработват от ламинирани плоскости и масивна дървесина. Изпълняват  се индивидуални поръчки на клиенти, но  се предлагат и изделия, собствено производство. Мебелите се произвеждат както по проект на клиента, така и по  проект разработен от специалистите на поделението. Предоставя  се възможност на всеки клиент сам да подбере материалите за поръчката си /основни и спомагателни/, съобразно предпочитанията и възможностите си. Произвеждат се: –мебели за хотелско обзавеждане съгласно индивидуалните изисквания на клиентите и съобразено със съвременните тенденции в бранша. Обзавели сме редица хотели в страната /“Ровно“-Видин, „Стримон“-Кресна, „КОСХОЛ“-Цигов чарк и др./, както и хотел на остров Малта; -произвежда всички видове мебели за офиса, отчитайки задължителните изисквания за функционалност, ергономия и естетика; -изработва обзавеждане за административни и стопански сгради, съобразени със спецификата на работата им; -обзавежда всички помещения на дома както по индивидуален проект на клиента, така и по наша разработка. С особена любов и внимание се произвеждат мебелите за всяка възраст на детето.

  • Керамично производство

  • Поделението  предлага тухли-единична плътна и блок 3.85. Тухлите са качествени и на конкурентни цени.,

  • Изработка на ПВЦ и алуминиева дограма

  • Ново производство за поделението е изработка на ПВЦ и алуминиева дограма. Амбициите са продуктите да бъдат наложени на пазара в кратки срокове.

  • Отдаване на труд

  • Поделение Стара Загора традиционно сключва договори с фирми за отдаване на труд на лишени от свобода  за извършване на  ниско квалифицирани дейности.

  • Свободни помещения

  • ТП  Стара Загора разполага със свободни помещения, които предлага за отдаване под наем или за развиване на съвместна дейност.

Услуги

Мебелно производство
Керамично производство
Изработка на ПВЦ и алуминиева дограма
Отдаване на труд
Отдаване на свободни помещения

Контакти:

ДПФЗД ТП Стара Загора

Адрес:
гр. Стара Загора. Кв. „Индустриален“.

Тел./факс:
042/60 15 99

Мобилен:
0893 33 93 85; 0893 33 93 86

Email:
stara.zagora@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаетe да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]