ТП Стара Загора – специализиран и има богат опит в проектирането, производството, доставката и монтажа на:  хотелско обзавеждане съгласно индивидуалните изисквания на клиентите и съобразено със съвременните тенденции в бранша; произвежда всички видове мебели за офиса, отчитайки задължителните изисквания  за функционалност, ергономия и естетика ; обзавежда цялостно административни и стопански сгради, а също така и всички помещения на дома ; с особена любов и внимание се произвеждат мебелите за всяка възраст на  детето.

Мебелите се изработват от ламинирани плоскости и масивна дървесина, съобразени със съвременните стандарти. Изпълняват се индивидуални поръчки и поръчки по проекти на клиента, като се предлагат възможности за голям избор както на цветовите  решения така и на произхода на влаганите материали.

ТП Ловеч – производство на мека мебел на ишлеме. Производство на слънчев кош.

ТП Варна – специализиран в производството на мебели за дома, офиса и хотели. Голям интерес има към произвежданите от цеха врати.Приемат се поръчки от частни лица и фирми по техни проекти.

ТП Пловдив – специализиран в производството на кухненска мебел, офис оборудване, детско обзавеждане и хотелско обзавеждане. Приемат се поръчки от частни лица и фирми по техни проекти, включително и ковчези.

Дейността се развива в следните

Поделения

Стара Загора
Пловдив
Ловеч
Варна