Обща информация за поделението

ДП „ФЗД” – под. Ловеч формира основния приход от отдаването на труд, което включва трите Затворнически общежития в Троян, Ловеч и Велико Търново.
В ЗО ”В. Търново” приходите са от лишени от свобода, които работят на външни обекти с договори за отдаване на труд.
В ЗО „Атлант” гр. Троян, работят лишени от свобода, които нямат право да работят на външни обекти. Работим с фирма „Еврокварт” гр. Троян, с договор за отдаване на труд.
В ЗО „Полигона” гр. Ловеч също работим с фирми с договори за отдаване на труд на лишени от свобода.
В „Механичен цех“ в момента работим с фирма „БОИВ КОМЕРС”ООД гр. София и „ОСЪМ“АД гр. Ловеч с които имаме сключени договори за работа на ишлеме.
В „Мебелен цех“ работим с Фирма „И-БИСС”ЕООД – с. Български извор с когото също имаме сключен договор за работа на ишлеме.
В „Мебелен цех“ се правят и различни поръчки на частни лица за кухненски обзавеждания, шкафове, секции и др. изделия.
В „ Мебелен цех“ изработваме постелен инвентар като дюшеци, възглавници, калъфки, чаршафи.
В отрасъл „Растениевъдство”, произвеждаме продукция, която е предназначена главно за търговците на едро и дребно. Разполагаме с оранжерии във които произвеждаме предимно домати, краставици и пипер.
Гр. Ловеч, ул. „Могилата“ № 1

ДП ФЗД под. Ловеч  извършва дейност в сградата на Затвора Ловеч, ЗО Полигона – гр. Ловеч, ЗО Велико Търново – гр. Велико Търново, ЗО „Атлант” – гр. Троян.  Поделението развива стопанска дейност като разполага  с производствени звена – Мебелен и Механичен цех на територията на Затвора Ловеч, замеделско стопанство в ЗО „Полигона” и производствен цех ЗО „Атланта”. Към настоящия момент, поделението разполага със свободни стопански постройки за отглеждане на едър и дребен рогат добитък в землището на село Хлевене и

Мебелен цех:

Правят се  различни поръчки на частни лица за кухненски обзавеждания, шкафове, секции и др. изделия, изработваме постелен инвентар като дюшеци, възглавници, калъфки, чаршафи,  работим с  Фирма „И-БИСС”ЕООД – с. Български извор, с когото  имаме сключен договор за работа на ишлеме за разбичване на дървени трупи.

Механичен цех:

Работим с фирма „БОИВ КОМЕРС”ООД гр. София и „ОСЪМ“АД гр. Ловеч,  с които имаме сключени договори за работа на ишлеме за зачистване на отливки.

Земеделско стопанство ЗО „Полигона”

Произвеждаме продукция, която е предназначена главно за търговците на едро и дребно. Разполагаме с оранжерии, в които произвеждаме предимно домати, краставици и пипер и лишени от свобода, които работят на външни обекти с договори за отдаване на труд.

Производствен цех ЗО „Атлант”:

Работят лишени от свобода, които нямат право да работят на външни обекти. Работим с фирма „Еврокварт” гр. Троян, с договор за отдаване на труд.

ЗО „Велико Търново” :

Лишени от свобода, които работят на външни обекти с договори за отдаване на труд.

Услуги

Мебелно производство
Отдаване на труд

Контакти:

ДПФЗД ТП Ловеч

Адрес:
гр. Ловеч, ул.“Могилата“ № 1

Тел.:
068 / 669 231

Факс:
068 / 586 061

Email:
lovech@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаетe да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]