Обща информация за поделението

ДП „Фонд затворно дело” ТП Бургас се намира на територията на затвор Бургас. Основната задача на предприятието е да осигурява работа на лишените от свобода чрез различните услуги които предлагаме.

Предлагани услуги:
 • Металообработка

 • Производство на изделия от метал в цех „Механичен”.

  Цехът е разположен на територията на затвор Бургас. Основната му дейност е свързана с изработване на изделия от метал: врати, охранителни и декоративни решетки, каси за ценности и оръжия, парапети, контейнери за битови отпадъци и др. Работим по индивидуални поръчки на клиенти – фирми и физически лица. Разполагаме с квалифицирани специалисти, наши служители, които могат да намерят конструктивно решение за всяка поръчка.

  Наши клиенти са фирмите: консорциум „Титан Бургас” ДЗЗД, „Скания България” ЕООД, „Бургасбус” ЕООД, Летище Бургас, „Промет Стийл” ЕАД и др.

 • Отдаване на труд

 • Държавно предприятие „Фонд затворно дело” отдава труд на лишени от свобода от затворническите общежития „Строител” и „Житарово” на затвор Бургас.

  През годините сме се доказали като добър партньор на много фирми от гр.Бургас и региона.Сключвайки договор с нас за една година, ползите за фирмите могат да бъдат следните:

  1. През срока на договора не се задължават да ползват работна ръка от нас освен в случаите и за период, когато е необходимо.
  2. Можем да работим заедно на различни обекти, с до 10 (десет) лишени от свобода за всеки обект, без да е необходима охрана.
  3. Спестяваме подбор на персонал, сключване на трудови договори и заплащане на осигуровки.
  4. Издаваме данъчна фактура за услуга, която може да се заплатите в брой или по банков път.

  Имаме опит в отдавнето на работните групи за извършване на обща неквалифицирана работа в областта на строителството, товаро – разтоварни дейности, автомивки, археологически разкопки, обработката на отпадъци, в рибната промишленост и др.

 • Земеделско стопанство

 • На територията на ЗО „Житарово” е разположена наша овощна градина с площ 100 дка. Отглеждаме съответно: череши, праскови, сини сливи, ябълки, кайсия и круши. Продукцията реализираме на пазара на дребно и едро.

  Добиваме и сено, което балираме. Основен наш партньор е Община Бургас представлявана от ОП „Спортни имоти”.

 • Производства за външни фирми

 • Предприятието работи с фирми желаещи да разкрият производства на наша територия, използвайки труда на лишени от свобода. Наши партньори са фирми за изработка на изделия от велпапе и сглобяване на пластмасови изделия за канцеларски материали.

 • Фирмен магазин

 • ДПФЗД разполага с фирмен магазин, намиращ се на ул. „Индустриална” №88. В него се приемат поръчки за изработка, продава се готова продукция и се осъществяват срещи с клиенти. Освен изделия произведени в ТП Бургас, тук може да се поръча и работно облекло произведено от ДПФЗД ТП Сливен.

Услуги

Металообработка
Отдаване на труд
Земеделско стопанство

Контакти:

ДПФЗД ТП Бургас

Адрес:
гр. Бургас, ул. „Индустриална” №88

Тел. / факс:
056 / 84 49 13

Тел. магазин:
056 / 89 23 74
056 / 81 80 87

Email:
burgas@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаете да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]