Обща информация за поделението

ДП ФЗД ТП Бобов дол

ДП „Фонд затворно дело” ТП Бобов дол се намира в рамките на Затвора гр.Бобов дол.Основната задача на предприятието е да осигурява заетост на лишените от свобода в съответствие с услуги които предлага.

Предлагани услуги:

Цех Дърводелски

В цех Дърводелски се произвеждат погребални ковчези и погребални кръстове, а също и дребни изделия за бита по поръчки от клиенти.

Цех Мрежи

В цех Мрежи се изработва оградна мрежа от поцинкована  нисковъглеродна тел Ф 2,2. Мрежата се изработва не само в стандартни размери, но и по заявка на клиента  свързана с неговите предпочитания относно дължина, височина и големина на квадратчето. Предстои внедряване на ново производство за изработка на метални оградни пана.

Цех Ракита

В цех Ракита се произвеждат изделия от ракита по поръчка на клиенти.

Почивна база Паничище

Курортен комплекс Паничище е база , която служителите използват за отдих срещу заплащане. Базата се използва и от частни лица.

Автомивка и работилница за монтаж и демонтаж на гуми

ТП Бобов дол поддържа и стопанисва Автомивка и работилница за монтаж и демонтаж на гуми.

Отдаване на труд

Държавно предприятие Фонд затворно дело отдава труд на лишени от свобода от Затворническо общежитие Самораново.Повечето лишени от свобода от Затворническото общежитие са ангажирани с работа на външни обекти.

Услуги

Дървообработване
Производство на мрежи
Мебели от ракита
Отдаване на почивна база Паничище
Автомивка и работилница за монтаж и демонтаж на гуми
Отдаване на труд

Контакти:

ДПФЗД ТП Бобов дол

Адрес:
гр. Бобов дол,ул. „Васил Коларов“ № 1

Мобилен:
0893 33 93 53

Email:
bobov.dol@dpfzd.com

Можете да се свържете с нас като попълните формата по-долу в относно моля запишете до кое поделение желаетe да изпратите запитване.

[contact-form-7 id=“6″ title=“Форма за контакт“]